پیغام خطا

Notice: Undefined offset: 1 در counter_get_browser() (خط 70 در /hard2/serve/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

جشنواره دنیای کاغذی (پیشگیری از ایدز و اعتیاد) بهمن ماه 94

ایدز یک بیماری عفونی  و کشنده است که به سادگی می‌توان از ابتلا به آن پیشگیری کرد. اگر چه هنوز درمان قطعی برای از بین بردن این بیماری کشف نشده است، اما افراد مبتلا در صورتی که به صورت منظم تحت مراقبت و درمان قرار بگیرند از عوارض جدی بیماری در امان بوده و زندگی نسبتا عادی خواهند داشت. جوانان با رعایت موازین پیشگیری از ابتلا به آن به راحتی مصون خواهند ماند.

علی‌رغم واقعیت‌های مذکور، همه‌گیری ایدز، یک مورد اضطراری جهانی اعلام شده است. براساس آمار جهانی از زمان شناسایی بیماری ایدز تاکنون، بیش از ۳۰ میلیون نفر به علت این بیماری جان خود را از دست داده‌اند. در سرتاسر جهان هر ساله میلیون‌ها انسان به hIV آلوده می‌شوند. این موضوع شامل همه کشورهای دنیا از جمله کشور ایران است.

عوامل متعددی در این که ایدز از یک بیماری عفونی قابل کنترل تبدیل به یک بیماری با همه‌گیری وسیع و مرگ و میر بالا شده است، دخیل هستند. یکی از مهم‌ترین آنها دانش ناکافی و باورهای غلط در مورد این بیماری است که باعث می‌گردد افراد مبتلا برای تشخیص و مراقبت و درمان اقدام نکنند.

کشورهایی که در رفع این باورهای غلط و دانش ناکافی عمومی اقدامات سنجیده و حساب شده‌ای داشته‌اند، توانسته‌اند همه‌گیری بیماری را به خوبی کنترل کنند.کمیته‌ی سلامت شورای صنفی دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان زیر نظر مدیریت بهداشت و درمان این دانشگاه در نظر دارد با توجه به این که جامعه در آستانه‌ی موج  سوم این بیماری قرار دارد  و از طرفی یکی از اهداف این کمیته  فعالیت در زمینه اصلاح سبک زندگی است،  به موضوع ایدز و مسائل مربوط به آن نگاه جدی‌تر داشته باشد.

اهداف کلی جشنواره

1. حساس‌سازی جوانان  نسبت به موضوع ایدز

2. حساس‌سازی جوانان به موضوع  مواد روانگردان، اعتیاد، اهمیت و تاثیر آن بر ابتلا به hiv

3. آگاه‌سازی جوانان از جزئیات این بیماری و روش‌های پیشگیری