پایش سلامت اساتید و کارکنان

در راستای طرح پایش سلامت کارکنان  100 نفر از کارکنان دانشگاه صنعتی اصفهان در طرح جامع پایش سلامت، جسم و روان و بررسی اختلالات اسکلتی شرکت کردند. قرار است، این طرح که به پیشنهاد دانشگاه صنعتی اصفهان برای اولین بار در کشور اجرا می شود، در سایر دانشگاه ها نیز به اجرا گذاشته شود.

پس از ابلاغ وزارت علوم، بخش پایش سلامت روان و جسمانی نیز به پیشنهاد اولیه افزوده شد و با دعوت از 100 نفر از کارکنان دانشگاه از گروه های مختلف سنی و جنسی، به صورت تصادفی، فرایند اجرای طرح آغاز شد.

در این طرح کلیه آزمایشات سلامتی، شامل اندازه گیری شاخص توده بدنی و فشار خون ، شنوایی سنجی، بینایی سنجی، اسپیرومتری، نوار قلب، آزمایشات چکاپ و معاینات کامل پزشکی به عمل می آید و برای شرکت کنندگان پرونده پزشکی تشکیل می گردد.

ضمنا  با همکاری مرکز مشاوره و مرکز تربیت بدنی دانشگاه، مشاوره روان و معاینات جسمانی برای حرکات اصلاحی نیز انجام می شود. گفتنی است نتایج اولیه همراه با برآوردهای مالی این طرح پس از پایان دوره، به معاونت سلامت وزارت عتف ارایه می شود تا در صورت تصویب برای تمام دانشگاهیان کشور مورد بهره برداری قرار گیرد.