رفتن به محتوای اصلی
x

روز جهانی ایمنی غذا

روز جهانی ایمنی غذا در 7 ژوئن  ۲۰۲۲ مصادف با 17 خرداد ماه 14041 می‌باشد و بر نقش غذای ایمن و مغذی در تضمین سلامت انسان تاکید می کند.

روز جهانی ایمنی غذا هر ساله برای جلب توجه و بسیج اقدامات پیشگیرانه ، جهت شناسایی و مدیریت خطرات ناشی از غذا و بهبود سلامت انسان گرامی داشته می شود.

WHO)  (سازمان بهداشت جهانی  شعار روز جهانی ایمنی غذای امسال راغذای ایمن‌تر، سلامتی بهتر” اعلام کرده است. و کمپینی را برای الهام بخشیدن به مشارکت های جهانی راه اندازی می کند.

غذای سالم یک شاهرگ حیاتی برای حفظ سلامتی محسوب می شود. غذای نا سالم می تواند عامل بسیاری از بیماری ها و مشکلات باشد. غذای ناسالم می تواند باعث بروز اختلالات اساسی در رشد، کمبود مواد مغذی و ریز مغذی ها، همه گیری بیماری ها و یا حتی بیماری های روانی و شود. اگر سطح جهانی این مساله را در نظر بگیریم، از هر ۱۰ نفر یک نفر هر سال به بیماری های ناشی از غذا دچار می شوند. که این آمار با توجه به رشد چشم گیر بهداشت عمومی، و توجه بیشتر افراد به رژیم غذایی سالم، در سال های اخیر، بسیار چشمگیر است.

در حقیقت نامگذاری این روز برای توجه به تغییر ساختارها و سیستم های غذایی به منظور سلامت بیشتر و پایدارتر و پیش گیری از بیماری های ناشی از غذا تاکید می کند. ما در این روز از سیاستمداران، سرمایه گذاران و تمامی سیستم های تاثیر گذار بر غذا و مواد غذایی می خواهیم تا با تغییر سوگیری ها و برنامه های خود، به افزایش تولید غذای سالم، پایدار و ایمن برای بهبود جهانی بهداشت غذا کمک کنند.

سازمان بهداشت جهانی با همکاری فائو، از همه ی ما دعوت می کند تا به کمپین روز جهانی ایمنی غذا بیپنودیم. این سازمان ها عقیده دارند که عضویت ما به تضمین ایمنی غذا کمک خواهد کرد.

 

food safety

 

تحت نظارت وف ایرانی