اولین جشنواره ملی سلامت دانشجویان

دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان  وزارت علوم تحقیقات و فناوری برگزار می‌کند:

اولین جشنواره ملی سلامت دانشجویان

شروع ثبت نام و ارسال آثار : 1401/02/14
آخرین مهلت ارسال آثار : 1401/08/14
آخرین مهلت ثبت نام در جشنواره: 1401/08/14
اختتامیه جشنواره: 1401/09/14

با فهم ضرورت و اهمیت موضوع سلامت در جمعیت دانشجویی و دانشگاه‌های کشور، دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان نخستین "جشنواره ملی سلامت دانشجویان کشور" را در حوزه سلامت روان و جسم و تعهد به تلاش جهت ارتقاء شاخص های سلامت برگزار می‌کند.

جشنواره ملی سلامت دانشجویان کشور با شعار «سلامت برای همه  دانشجویان در همه‌ی دانشگاه‌ها» فرهنگ مراقبت فردی و اجتماعی را نیز نهادینه خواهد کرد.

این جشنواره با تاکید بر اهمیت موضوع سلامت، دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور را به مشارکت فرا می‌خواند، فراخوانی که از همه دانشجویان دعوت می‌کند تا با اندیشه های خلاقانه و مهارت‌های خود در حیطه های مختلف علمی و فرهنگی به خلق آثاری بپردازند که در زمره اشاعه فرهنگ سواد سلامت روان و جسم، خود مراقبتی، همدلی، نشاط اجتماعی، مسئولیت پذیری و تاب آوری است.

جشنواره ملی سلامت دانشجویان کشور بستری است برای مشارکت فعال و یک اقدام جمعی در حوزه سلامت برای ارائه ایده ها، دستاوردها و کشف استعدادهای برتر و معرفی، تقدیر و بهره برداری از این ظرفیت های کم نظیر دانشجویی.

امید است که بتوانیم گامی بلند در جهت اعتلای سلامت دانشجویان کشور برداریم...

محورهای جشنواره:

۱. سلامت و سبک زندگی

* خانواده
* بهداشت
* الگوی مصرف
* کارآفرینی و اشتغال

۲. سلامت و دانشگاه

* دانشجویی
* مشاوره ای_درمانی
* تشکلی
* ورزشی