رفتن به محتوای اصلی
x

مهندسی بهداشت حرفه‌ای : شاخه‌ای است از علم بهداشت و عبارت است از شناسایی، ارزیابی و کنترل عوامل زیان‌آور موجود در محیط کار به همراه یک سری مراقبت‌های بهداشتی درمانی به منظور سالم‌سازی محیط کار و حفظ سلامت نیروی کار

 

واحد بهداشت مرکز در رابطه با اشاعه سلامتی و بهداشت در سطح دانشگاه فعالیت دامنه داری دارد و کلیه قسمت‌های دانشگاه طبق برنامه مشخص تحت نظارت و بررسی قرار می‌گیرد. واحد بهداشتی مرکز بر کلیه اماکن غذایی و بهداشتی دانشگاه نظارت بهداشتی و ایمنی دارد .

وظایف واحد بهداشت حرفه‌ای :

ü بازدید دوره ای از آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها در زمینه ایمنی و بهداشت و انعکاس نواقص به واحد مربوطه

ü انجام ارزیابی ریسک طبق متد مورد نظر

ü آنالیز ارزیابی ریسک و نوشتن گزارش مربوطه آن

ü ارائه اقدامات اصلاحی مورد نیاز

ü آموزش شناسایی خطرات و ریسک در حورزه ایمنی و بهداشتی

ü تدوین دستورالعمل‌های موردنیاز

ü ارزشیابی عوامل زیان آور محیط کار

ü تصمیم گیری در مورد حدود مجاز عوامل زیان آور محیط کار با توجه به حدود تماس شغلی

ü بررسی برنامه ریزی و هماهنگی جهت تشکیل کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار

ü برنامه ریزی در زمینه تشکیل کلاس‌های آموزشی طبق نیازسنجی

ü ارزیابی عوامل ارگونومیک محیط کار و ارائه راه حل های مناسب جهت انجام صحیح کار

ü ارائه راه حل و اقدامات اصلاحی مورد نیاز جهت حذف یا کاهش نواقص و ریسک های شناسایی شده

ü اجرای برنامه‌های آموزشی به نحوی که علاوه بر ارتقاء سطح آگاهی شاغلین موجب تغییر نگرش، باورها و عملکرد و رفتارهای بهداشتی و ایمنی کارکنان گردیده تا در اجرای موازین ایمنی و بهداشت و سالم سازی محیط کار مشارکت فعال جویند.

ü تهیه و تدوین و تنظیم وسایل کمک آموزشی اعم از پوستر، پمفلت، فیلم، پاورپوینت و غیره مورد نیاز

ü همکاری در برگزاری مانورهای مدنظر

ü تدوین و آماده سازی دستورالعمل‌ها، رویه‌ها و سیاست‌ها در حوزه HSE

ü شناسایی، نمونه برداری (اندازه گیری) و ارزشیابی عوامل زیان آور محیط کار

ü پیگیری ثبت و گزارش حوادث شغلی و تجزیه و تحلیل و تهیه جداول و نمودارهای مربوط به حوادث شغلی و مشخص نمودن علت بروز آن

ü ثبت صحیح اطلاعات و تجزیه و تحلیل آماری و تهیه جداول و نمودارهای مربوط به بیماری‌های ناشی از کار

ü همکاری و مشارکت فعال در برگزاری گردهمایی، سیمنارهای مختلف بهداشت حرفه ای در سطح منطقه ای و محلی

 

لازم به ذکر است که در صورت داشتن مشکلات بهداشتی اماکن غذایی  وبهداشتی این مرکز آماده دریافت نقطه نظرات شما می‌باشد.

                 

                    

 

- چطور دست ها را بشوئيم

تحت نظارت وف ایرانی